tiistai 24. marraskuuta 2015

Pökät vauvalle

Teen näköjään itse lähes jokaisen Venlan tuotoksen, jonka hän blogissaan esittelee. Aiemmin syksyllä bongasin blogista ihanat housut, jotka nähdessäni halusin laittaa ne heti puikoille, että vauvamme saisi uudet housut. Jostain syystä housuista tuli kamalan isot, vaikka tein ne koossa 74. Nyt housut saavat odotella jokusen kuukauden ennen kuin pääsevät käyttöön, koska ovat vielä armotta liian isot. Mutta ihanat niistä tuli!



Housut valmistuivat ollessamme vierailulla anoppilassa. Ihmettelin siinä ääneen, että kylläpäs tulikin isot housut, taitaa mennä nämäkin 2-vuotiaalle ennemmin kuin vauvalle. Onneksi anoppi kuuli nämä tuskailut. "Äläpä Emmi mittää, näihin ku tekee henkselit ja laittaa punaset napit, ni jo on leuhkat pökät!" Niin minä tein, ja kyllä kannatti! Tuli älyttömän söpöt. Nyt vain maltetaan muutama kuukausi niin alkaa olla sopivammat vauvelin jalkaan.

6 kommenttia:

  1. Ihanat! Ja niin on kyllä pitäjäkin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen itse kyllä aivan samaa mieltä!<3 ;)

      Poista
  2. Voi pötkylää! Aivan liikuttavat pökät jalassa!

    VastaaPoista
  3. Voi pötkylää! Aivan liikuttavat pökät jalassa!

    VastaaPoista
  4. Voi pötkylää! Aivan liikuttavat pökät jalassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat. <3 toistaiseksi roikkuu vain koristeena olohuoneen seinällä kun on vielä niin isot, mutta ovathan nuo myös ihana koriste. :)

      Poista