maanantai 2. marraskuuta 2015

Pätkis-puku

Huh, syksy on edennyt ihan mahdotonta vauhtia. Lähes joka päivä olen jotain neulonut enemmän tai vähemmän, mutta hitaasti tulee valmista, kun ei sitä kuitenkaan kovin pitkiä paloja uskalla lohkaista kallisarvoisista yöunista. Nautin kyllä nimenomaan siitä tekemisestä, joten eipä tuo haittaa, vaikka valmista tulee näin rauhalliseen tahtiin.
Heinäkuussa sain tilauksen tehdä lastemme serkulle Pätkis-puvun. Innostuin toiveesta välittömästi ja selasin kaikki omat käsityölehdet ja netin läpi etsien sopivan ohjeen puvulle. Sopiva ohje löytyi sitten Garnstudion sivuilta, mitä nyt vähän muokkailin sitä Pätkikseen sopivaksi. Pukua oli ihana tehdä, ja parasta oli kyllä se vauvan vanhempien vilpitön ilo, kun saivat valmiin puvun lapselleen. <3

Malliksi pääsi meidän jo 7 kuukautta vanha kuopus. Ja tämä on tulos parin minuutin kuvaussession jälkeen: laitan lapsen lattialle, silmänräpäys ja hän on mahallaan ja konttaamassa kohti tyhjää pahvipakettia, käännös takaisin selälleen, äkkiä yksi kuva sivuprofiilista, ennen kuin lapsi on taas kierähtänyt mahalleen ja jatkanut matkaansa. No, yritetty on. Ja niin on söpö tuo meidän pätykkä tuossa serkkunsa puvussa, että melkein tekisi mieli tehdä toinen samanlainen perään. Pahoin kuitenkin pelkään, että se olisi valmis vasta siinä vaiheessa kun poika on kasvanut siitä kokonaan ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti