maanantai 2. maaliskuuta 2015

Pakollinen ompelupäivä
Vielä ehdin ennen vauvan tuloa.
Keittiössä on jo pari viikkoa ollut uudet verhot ikkunoissa, ompelemattomina. Nyt vihdoin oli aikaa käyttää yksi päivä ompeluun ja laittaa verhoasia kuntoon ja ommella samalla ompelulaatikon rästihommat pois alta.
Rästihommissa oli mm. yksi sohvatyyny. Kaapin perältä löytyi juuri sopivankokoinen pala Vallilan Manta-kangasta ja sohvatyynyjen uudelleenpäällystys on ollut työn alla jo pari vuotta, joten nyt sain sitten vihdoin sen homman alulle ja vaihtelua sohvaan. Muut tyynyt jäävät vielä odottamaan uusia päällisiä, mutta kummasti jo yksikin vaihtunut päällinen piristää.
Syksyllä löysin kirpparilta parilla eurolla aivan uudenveroisen Marimekon bodyn säälittävään parin euron hintaan siitä syystä, että kietaisubodystä puuttui yksi solmimisnauha. Uusi nauha syntyi äkkiä rikki menneestä paidasta leikatusta suikaleesta, ja niin on body odottamassa käyttövalmiina vauvelia.

2 kommenttia:

  1. Ihana body, mäkin oisin tykännyt tommosesta löydöstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jostain syystä olen aivan erityisen ilahtunut, että löytyi nuin perusvärinen body, ihanan raikas! Onneksi on näitä kirppareita!:)

      Poista