torstai 18. joulukuuta 2014

Synttärilahja


Synttäripäivä. Mä tykkään siitä, että kerran vuodessa on päivä, joka on oma juhlapäivä ja sen kunniaksi voi pyytää jotain kivaa lahjaksi ja mieskin on iloinen, kun säästyy miettimisen vaivalta.
Olen ihan koukussa hyvien lehtien hyviin tarjouksiin, joissa on hyvä tilaajalahja. Itse asiassa tilaajalahja on se mikä ratkaisee, en jaksa sitä että kotiin kulkeutuu kaiken maailman turhia juttuja pyörimään. Hyvä lehti on sitten tietenkin ihana bonus.
Marraskuussa kolahti sopivasti postiluukusta Suuri käsityö-lehden mainos, jossa oli minulle sopiva tilaajalahjakin. Kiikutin mainoksen näkyvälle paikalle ja vihjailin miehelle tulevista synttäreistä, ja kaikki olikin sitä myöten selvää.
Ensimmäinen numero on jo kolahtanut postilaatikosta ja sopivasti viime viikolla tuli tilaajalahjakin postiin: bambuneulepuikkoja ja älyttömän näppärä neuleidensäilytyskassi!
Tähän asti neuleet on kulkeneet milloin missäkin kassissa tai rumassa muovipussissa. Nyt ei tarvitse puisten puikkojen katkeamistakaan pelätä kun kassissa on niille omat taskunsa. Kylläpä olenkin iloinen tästä!

Mikäs tässä lomaillessa, synttäripäivää viettäessä, anoppilan nojatuolissa neuloessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti