torstai 19. helmikuuta 2015

Odotusta


Tasan kaksi viikkoa laskettuun päivään ja valmistautuminen vauvan tuloon konkreettisin keinoin on alkanut. Pyykkikone pyörittää vauvan vaatteita ja sänky on laitettu valmiiksi vauvaa varten.
Minulle on ollut tärkeää jokaisen lapsen kohdalla, että olen tehnyt jokaiselle tulokkaalle jotain itse. Ensimmäiselle ompelin lakanoita ja neuloin villasukat, toiselle virkkasin kuvassa olevan päiväpeiton ja neuloin pari myssyä, kolmannelle virkkasin kuvassa näkyvän Afrikan kukka-peiton ja neuloin puuvillahaalarin. Lisäksi kolmoselle on vielä suunnitteilla junasukat ja kastemekkokin on työn alla ja jo ihan hyvällä mallilla kaiken lisäksi.

Nyt olen taas askelta valmiimpi vauvan tuloon. <3

4 kommenttia:

  1. Löysin tänään blogiisi ja jään kyllä seurailemaan teidän elämäänne :) ihana blogi sulla!
    Tsemppiä loppuodotukseen, pian se palkitaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! :)
      Täällä tosin näkyy meidän elämästä pääosin sitä käsityö-puolta, se kun on tärkein harrastukseni ja tänne blogiin haluan tallentaa kaikki aikaansaannokseni. Mutta ainahan tästä voi rivien välistä lukea muutakin. :)

      Poista
  2. Nuo on niin herkkuja nuo virkkaukset!
    Vähän aikaa sitten näin Kodin Kuvalehdessä ihanan virkatun pitkän villatakin! Ois mahtava tehdä. Ehkä mummona väkerrän sitten itelleni. Nyt on jämälangoista vaateideaa itelle, mutta saa nähdä miten idean toteutuksen käy... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vaan aloittaa! Älä aseta liian pikaisia tavoitteita valmistumiselle, tekeminen on tärkeintä!:) Valmis työ palkitsee varmasti, meni sen valmistumiseen sitten vaikka kuukausia. :)

      Poista